Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen számítógépes játékot...

Milyen számítógépes játékot ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, de wowozni (world of warcraft) is szoktam. Minden témában érdeklődöm, mert nem vagyok túl tájékozott. Ja és ha lehet olyat mondjatok amit le lehet tölteni torrent oldalakról. Köszönöm szépen :)
2009. ápr. 29. 20:51
1 2
 11/17 anonim válasza:
Spore. de nekem is kéne segíteni, valaki tudja hogy mit csináljak amikor azt írja ki hogy [1002] a directx nem áll rendelkezésre ? lécci vki segítsen
2009. máj. 3. 17:37
 12/17 anonim válasza:
0%
Én is wowozok, elég keményen ( napi 10+ óra o.o ) de ha esetleg nem wow akkor Quake III Aréna. :) nagyon szeretem mind2őt.
2009. jún. 26. 20:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Lula3D???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FreddyD, már megmutatta az senkit se hoz lázba!!!

Az igazi internetezősök tudják miről beszélek!!! (;

2009. júl. 22. 16:14
 14/17 anonim válasza:
Oblivion, Fallout 3+ az összes DLC, Runes of magic, Bioshock. Ezek a kedvenceim.:)
2009. júl. 25. 18:47
 15/17 anonim ***** válasza:

World in conflict:Alternatív hidegháború utáni világuralomra törő oroszok megállítása rts módban :P

Crysis:Állítsd meg a koreaiakat akik el akarják rabolni az idegenek fegyvereit.

Team fortress 2 + garry's mod + Counter strike source + half-life 2 = legjobb játékok :)

Swat 4:taktikai fps

2009. júl. 26. 07:50
 16/17 anonim ***** válasza:

plants vs. zombies

farm frenzy 3

mindkettő nagyon jó :)

2009. aug. 1. 21:22
 17/17 anonim válasza:
Dragon age: origin(rpg) és a mass effect is nagyon jó szerintem de most fog kijönni a második része
2010. jan. 9. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!