Matthew Shepherd kérdése:
Miért van COD4-ben nekem Bunk Buster hiba (Kép is van) HELP?
Figyelt kérdés
Leszedtem COD4-et, fel patcheltem 1.7-ig , NEM CSALOK .
és mégis mindig kidob a szerver. Betölti a map-ot és 2-3 másodpercre rá hogy választanék csapatot kidob ezzel a szöveggel : itt a kép : [link]
Kérlek segítsetek.
2011. okt. 9. 16:32
1/5 anonim válasza:
Mivel letöltötted a játékot ezért nem is tudsz multizni....
2/5 A kérdező kommentje:
De mások is multiznak csak xfire kell hozzá ... és ott szerót keresel és join !!!
2011. okt. 9. 17:38
3/5 kyruring válasza:
Szia. Igen, lehet letöltöttel is multizni, de amit neked kiír az az, hgoy a kódot amit leszedtél az internetről, már valaki használatba vette. Ezt a PB észrevette és ezért nem enged játszani. Le kéne törölni a játékot, bár én nem akarom megmondani, hogy mit csinálj, és egy másik kódot keresve újra feltelepíteni a játékot. Jobb lenne egy kód generálót leszedni, és akkor remélhetőleg nem pampog.:D
Nekem generálóval volt csak jó.
Remélem tudtam valamit segíteni.:)
4/5 anonim válasza:
nem kell letörölni...
ott van az opsönzben a cd kulcs cseréje
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget megoldódott az ügy :)
2011. okt. 10. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!