Miért mennek el az Odds alapján valószínűnek tűnő meccsek?
(Tippmix)
a fene vinné már el... :S
Szia!
Én bődületes csalást érzek már ebben az egészben! Gondold csak el, mennyi pénz fut be a fogadóirodákba, lottózókba csak a tippmix-szel! (A kaparós sorsjegyet, 5-ös, 6-os lottót most hagyjuk, de az is egetverő egyébként...)
A befolyó összegből simán lefizethetnek egy pár csapatot, hogy kapjon ki. Annyira megéri nekik, mint a huzat! Én alapösszegért játszok (200 Ft), de egy szaros ezrest nem vagyok képes nyerni 4 db (1,5-ös szorzós) meccsből! Próbáltam már minden taktikát, praktikát, kombinációt, de hiába! Havonta max 2-szer ha nyerek... Nem is mernék több pénzért fogadni, mert felesleges...
22/L
lány léttedre ekkora spíler vagy?:)
én is próbáltam már mindenféle módon fogadni, volt már hogy nyertem 7 ezret, de az a top.
ígyis bőven mínuszban vagyok. :S
A párom tett tippmix-függővé...:-)
Még mindig több esély van eltalálni 3-ból 1 "számot" (H/D/V), mint 90-ből 5-öt (5-ös lottó)...
Meg persze tök jó izgulni a meccsekre...:-)
De sajnos eléggé szerencsétlenek vagyunk ebben, mert ha kis szorzókra játszunk, akkor csak azért is kikap az esélyesebb csapat, ha meg meglepetésre játszunk, akkor bezzeg jön a papírforma!
Ez van...:-)
jaja sajna ez.
én azért annyira nem vagyok még függő, hogy a meccsekre izguljak. :D
Szia!
Miért, Te nem izgulod végig azt a meccset, amire tettél? Szerintem az tök jó! Amúgy meg megtört a jég! Tegnap nyertem 5800 Ft-ot! 5 meccsből! 200 Ft-ból!:-)
nemhogy megírtad volna ide a tippjeid.
mikre tettél?
Angol-Szlovén /2-3 gól/
U21Ausztria-U21Skócia /1/
Dán-Portugál /2-3 gól/
Magyar-Svéd /2-3 gól/
Francia-Román /2-3 gól/
29,01-es szorzó lett!
:-)
ejj ejj gólokon ennyit kaszálni...
én nem mertem volna ilyen mixet tenni...
szerdára tippek?:)
Miért pont szerdára?
De amúgy most nem is tudnék tippeket írni, mert még nem tudom, mik lesznek! Tippmix újságom sincs, teletext-en sincsenek még jövő heti meccsek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!