Minecraftban lehet valahogy csapdát állítani a szörnyeknek?
Figyelt kérdés
A területen,ahol vagyok rengeteg zombi jön elő este.A házamat is már sokszor felrobbantották a creeperek.Amikor jöttem ki a bányából,rengeteg nyersanyaggal,ot várt rám egy crepper,ami fel is robbantott.Visszamentem,felszedni a cuccaimat,amiknek a nagyrésze odalett és közben egy nyilazós csontváz lekergetett a bányába,barikádot kellett építenem földből és várni,amig fel nem töltődik az életem.A házamba is bejöttek már,amikor nyitvahagytam az ajtót.Tudom,hogy minden területen vannak,de az enyémen rengeteg van,főleg Creeperből,ami felrobbantja magát,károkat csinálva a házamban,vagy a talajban.
Tudnék valahogy csapdát állítani?
2011. okt. 3. 21:21
2/7 anonim válasza:
Vagy csinálj kerítést és fáklyázd ki a környéked,esetleg netherrockból is csinálhatsz csapdát,vagy sima árok.De nézz youtube-on csapdákat,azok kicsit bonyolultabbak de hatásosabbak.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem a házamat akarom védeni,hanem az zavar,hogy ha kilépek az ajtón,3 creeper,5 nyilas csontváz és 7 pók fogad.Éjszaka nem tudok eljutni sehova sem.
2011. okt. 4. 18:33
4/7 A kérdező kommentje:
Vagy elmenjek máshova?Mert eddig csak egy kis faházat építettem és mellé egy bányát a nyersanyagért.
2011. okt. 4. 19:07
5/7 anonim válasza:
csinálj ágyat és amikor este lesz lefekszel,
ha más nem MCedit-el beraksz néhányat
6/7 anonim válasza:
Vagy vedd le a nehézségi fokot Peacefulra vagy ha nem akarod annyira könnyen akkor normal-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!