Ezen a laptopon milyen játékok futnának jó minőségben?
2011. okt. 1. 13:41
1/8 anonim válasza:
Lehet hogy el fog docogni minimumon a Mafia 2, de a 4250 nem igazan jatekokra lett kitalalva. Mondjuk regebbi jatekokkal elboldogul jol es meg ujak kozt is van egy par ami eldocog, de az ujabb jatekok nagyresze jatszhatatlan lesz(ha egyaltalan elindul).
2/8 anonim válasza:
hát így finoman mondva majdnem az összes XD ez egy atomerőmű gec XD szedd le a gta iv-t az tuti ott fog futkosni a gépen :)
3/8 A kérdező kommentje:
Azért hülyének se nézzetek. :D Azt, tudom hogy a gta 4 tuti nem futna rajta, a mafia2-ben bíztam, de nagyon nemis a játéra kell, csak néha :)
2011. okt. 1. 22:03
4/8 anonim válasza:
hát, utóbbi pár év játékai max low-on mennének, vagy még úgyis játszhatatlanok lennének, mafia 2 sztem szintén necces.
Nekem 8400M GS volt, a te karid is hasonló teljesítényű, bár tesztek pontjai alapján még gyengébb is, ezt a laptopot nem fogod gamer gépként használni.
5/8 A kérdező kommentje:
De valami gta sa vagy hasonló futna rajta nem?
2011. okt. 2. 00:13
7/8 anonim válasza:
hallod sztem tutna lebutítva a gtaiv mert elég komoly videó kártyád van és a gtaiv már 1gb ramnál eléh jól fut (tapasztalatból mondom :)
8/8 anonim válasza:
1GB ram win7 mellett akárhogy butítod kevés lesz, szintén tapasztalat, bár ezekbe 2 van szal király.
San Andreas menne, az nem mai játék, én azt mondom hogy nagyon lebutítva az összes cod-ot vinné.
need for speedekből a régebbi részeket
fps-ből elég sok menne rajta, mafia 2-őt pont nem próbáltam.
Stalkerek összes részét vinné sztem.
Bulletstorm low-on.
Ezek alapján talán be tudod lőni mi menne meg mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!