Van működő csalás Metin2-höz?
Figyelt kérdés
Ne írjátok, hogy büdös csaló, csak érdekel. Olyan érdekel, ami működik is.
Légyszi!
2009. ápr. 27. 18:00
31/35 anonim válasza:
PUMT2
TGM/TGA/GA/GM/SA FELVÉTEL!!!
Információ és egyébb tudni való: pumt2_gmd@freemail.hu
Olyanokat keresek akik napi min.4 órát tudnak játszani.
Jelentkezéshez küld el nekem e-mailben a karakter jelszavad felhasználó neved és legalább 100 lvl- es karaktert legkevesebb 15 mondatban hogy mért akarsz GM lenni.
32/35 anonim válasza:
[link] itt egY multihack minden van benne flish bot is gyors szaladás gyors utés meg ninja nak harcos ütés lóról meg egy csomo minden van benne tölcsétek leirtam mindent a oldarla FELELOSSÉGET NEM VALLALOK!!!!!! DE amugy ötös csillagos a hacker vagyis a legjobb minden szeróra jó
33/35 anonim válasza:
Van!Nekem megy! Van egy multihack! Ha van rá igény feltöltöm és elküldöm!
34/35 anonim válasza:
Ja és csak sima metinen megy! Bant még nemkaptam!
35/35 anonim válasza:
Ezen az oldalon kell a bal felső sarokban megadni a felhasználónevedet és a szerveredet, majd meg kell válaszolnod egy kérdést, és a pontosságod alapján kapsz valamennyi SÉ-t.
Nekem 1M-t dobott elsőre, de próba szerencse :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!