ALICE MADNESS RETURNS HIBA HELP?
Segítség!
A 4.fejezetnél,mikor Alice megnő,semmit se lehet csinálni,nem akar rombolni.
nem reagál szinte semmire csak az előre,hátra,jobbra,ballra gombokra.Eddig semmi sem volt a játékkal,egészen idáig.
Aki segít nekem,és megírja a megoldást,ajándék meghívot kap,az egyik nagyobb magyar torrent oldalra,a U bitra.
Persze csak ha tényleg működik.
Nagyon sok embernél előfordul ez a hiba, újra kell konfigolni hozzá a billentyűzet hozzzárendelt gombjait. Hiába meg van adva hogy melyik gombot kell lenyomni, és arra is van beállítva, a játék nem reagál rá.
Itt leírják a megoldást:
Nekem ezzel újra működött, nem olyan mozgalmas rész, hogy zavarna az átpakolt gomb. Ráadásul vissza sem kell állítani, később erre a gombra nem lesz szükség a játékban.
Próbáld ki, de cserébe nem kell semmi. Ez az oldal nem azért van, hogy ajándékokért segítsen valaki, hanem feltétel nélkül megossza a tudását azzal, aki éppen valahol valamiben elakadt, kétségei vannak, vagy kíváncsi valamire.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
HA PONT MINDENKÉPPEN MENT NEKED :))))
ÁÁÁÁ
ez az!
majdnem letöröltem,de jó lett
még 1x köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!