Miért vibrál a kép a játéknál?
Figyelt kérdés
Most telepítettem fel a tomb raider legendet és mikor elindítom nagyon vibrál a játék!Most nem rég lett lecserélve az xp, és elötte ilyen gond nem volt, csak most!Rosszul lett fel telepítve a videó kártya drivere? vagy miért van ez a vibrálás?2011. szept. 28. 20:21
2/7 anonim válasza:
Ne az elsőn beszartam :DDDD . Am. ja valszeg kártya driver kellene, vagy meghibásodott a kártya ,de inkább előbbi meg DX 9c
3/7 A kérdező kommentje:
A video kártya drievere rendesen fent van és a directX 9 is!
Akkor mi lehet a baj? Rakjam újra az xp-t?
2011. szept. 29. 14:36
4/7 anonim válasza:
Tedd újra a játékot. Egy próbát megér!
5/7 anonim válasza:
vagy csak végső esetbe cseréld le a videókártyát lehet hogy elöregedett vagy vmi rossz benne (nekem is ez volt de utánna jó lett)
6/7 anonim válasza:
Azért nem árt megnézni a képfelbontás beállítást is.
Lehet, hogy nem támogatja a monitor a felbontást és nem tud megfelelő (hertz) képfrissítést biztosítani abban a méretben.
7/7 mit csináljak? válasza:
Nekem az assassin creed revelations ban azt csinálja hogy jobbról balra másodpercenként rángatózik,és amit eddig említettetek mindet megnéztem de semelyikkel nincs probléma,valami válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!