Pc játékok lányoknak?
Figyelt kérdés
Nem kell sims 3 stb mert azt nyomatom + metin+ cod és még mik vannak ??2011. szept. 24. 23:36
11/13 Recyusz válasza:
Tomb Raider (nekem a 3. a kedvencem)
Lego Harry Potter
Lego Indiana Jones
Roller coaster tycoon
zoo tycoon
Hospital tycoon
én ezekkel játszok a leggyakrabban
15/L
12/13 anonim válasza:
Én még mostanság rákaptam a Prince of Persia-kra is, meg még GTA Vice city (szerintem az a legjobb :D), akkor Oblivion, Skyrim, Dreamfall. Előző előtti voltam :D 14/L
13/13 anonim válasza:
Lány vagyok és őszintén szólva annó sokat CoD-oztam, oda voltam és vagyok a Tomb Raiderekért, Asassin's Creedekért, GoW, sőt, ami számomra nem igazán tűnik lányosnak az az Oddworld - Abe's Exoddus, de azt is imádom(a mai napig, pedig '90-es évekből származik és még 2D-s, ennek ellenére kb 5x kiakasztottam, pedig nem könnyű sztem) meg hát többnyire a mászkálós, ugrálós esetleg lövöldözős.. mindegy, csak pörgős legyen :D rem tudtam segíteni. :)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!