Márijó666 kérdése:
Hogy tudnám ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Leszedtem és kiírtam egy játékot Xbox360-ra! Betettem, beolvasta és mikor elindullt volna a játék valami frissítést kért! Betöltött valamit és aztán a konzol újraindítását kérte! Újraindítottam és most nem lép be a dashboard-ba! Se így se úgy! A joy-t sem tudom használlni mert folyamat villog és semmit nem csinál! Lécci segítsen valaki aki esetleg tudja hogy kell ezt a problémát kiküszöböllni! Előre is köszönöm!2011. szept. 24. 12:57
1/1 A kérdező kommentje:
Jah plusz még ezt írja ki = Status Code : 23EF-335A-B800-0F00-C000-0013! Most innen hogyan tovább? Vagy most mihezkezdjek? Nagyon kétségbe vagyok esve! :(
2011. szept. 24. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!