Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CoD Modern Warfare 2?

CoD Modern Warfare 2?

Figyelt kérdés
Fel akarom magam hackolni 70 esre max prestigesre csak amikor kilépek vissza rak 1esre. Az igazság az hogy öcsém (5 éves) a plekszi üveget a gép oldalából valahogy kiszedte...(WTF?) és a vincsesztert kitépte... és valahova eldugta elvitte, fogalmam nincs. Kérlek segítsen rajtam valaki.
2011. szept. 24. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Most mivan? Mert nagyon nem értelek. Nem tudom, hogy mi köze van a lvl hacknek a többihez, de én csak abban tudok segíteni. Menj a főmenübe, csináld meg a hacket. Majd menj, és keress egy meccset, öld és halj párat, majd lépj ki, utáma lépk ki az egész játékból. Ezután, ha mindent jól cisnáltál, a hacknek már be kell ragadnia, és menni fog.
2011. szept. 24. 13:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Kösz az csak a süti hogy hogy nulláztam le magam :D. De próbáltam alterIW EAM-al is... És nem ment :\
2011. szept. 28. 18:14
 3/4 anonim válasza:
XD Megy a fuckyeahgyakorikerdesek.tumblr.com -ra
2011. okt. 16. 14:18
 4/4 A kérdező kommentje:
kűűűűgyeed :DxD
2011. okt. 17. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!