Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » F1 2011 karriermód mentése?

F1 2011 karriermód mentése?

Figyelt kérdés
El szeretném menteni a játékod,de nem találom ezt a lehetőséget.A játék elején ha meg belépek akkor azt írja ki,hogy automata mentés kikapcsolva.Ezt hogyan tudom át állítani?Full Angol az egész és sajnos nem tudok angolul.
2011. szept. 23. 15:40
1 2
 11/18 riiCSi válasza:

Hogy lehet profilt csinálni eredeti játék nélkül?

ez az offlines profil ügy nem a legjobb.

2012. ápr. 3. 13:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát nem eredeti játékkal ne nagyon akarj Live profilt csinálni...
2012. ápr. 3. 18:14
 13/18 Matade válasza:

Ezt az offline mentést hol lehet megtalálni??

Mert sehol nem találok kék házikót

2012. máj. 10. 17:15
 14/18 A kérdező kommentje:
A jobb felső sarokban van.
2012. máj. 10. 19:20
 15/18 Karellbata válasza:

Sziasztok!

Adott egy új WIN 7..... feltelepítem a játékot, utána megkreálom a offline-ba ugyan azzal a névvel a profilt. Utána kilépek a játékból és bemásolom a korábban elmentett kimentésemet a savegame könyvtárba. Elindítom a játékot és bejelentkezek a Profilba, de nem észleli a bemásolt kimentést. Nem nagyon szeretnék újat kezdeni, mivel már az 5. szezonnál tartok.

Valami megoldást tud valaki?

Gondolom nem csak én járhattam így.

2012. máj. 29. 16:45
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs megoldás.Ha maga a profilodat is elmenteted akkor az jó.Akkor keresd meg a profilodat amit most csináltál és annak a helyére másold be a régit.Ha így se megy akkor kezdheted előröl.
2012. máj. 30. 00:09
 17/18 anonim válasza:
sziasztok segítsen nekem valaki mert nekem pc-re van meg és regiztem meg mindent kiprobálam de kék házikot nem is találok a jobb oldalon a bal oldalbeli amikor pl bejelentkeznék és ha akkor megyek rá akkor vissza dob a legelejére és most nem tudom mit csináljak
2012. szept. 8. 12:59
 18/18 anonim válasza:
megtaláltam ezt az offline modot
2012. szept. 8. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!