Keresek egy régebbi stratégiai játékot? Valaki meg tudná nekem mondani hogy mi a neve?
Kb.annyi volt a lényege vagyis amire emlékszem hogy kiklett választani amolyan törzsfélét betelepülni egy faluba volt városháza sokat kellet kereskedni. Fát lehetett vágni vadat lőni és azt elcserélni márra más törzsekkel. Születtek mindig gyereket nekik iskolát kellet építeni hogy tudjanak hol tanulni. Mindent amit megtermeltünk a városházaba került. Volt mikor az emberkék megbetegedtek és gyógyitalt kellett venni. Jah és nem kellet harcolni benne ami fontos nekem:) Volt olyan hogy idegen törzsek is betelepültek arra nem kellett velük harcolni csak a épitkeztek ők is kifelé és kevesebb hely volt nekem.
Hát naggyából ennyire emlékszem. Lehet hogy ez így kevés de olyan hálás lennék ha valaki tudna nekem segíteni..:)
Black and White (1) ilyen szerintem pont
eböl van 2 is viszont késöbb lesz bene harcos pálya is
a lényeges ismertetö jegye hogy van egy lényed is amit nevelgetsz közben
de ha nem akor nézelödj az
Anno sorozatban
Settlers sorozatban
Talán érdekelne még
Spore
Van még egy érdekes régi
Nations (vagy The Nations /Nemzetek/)
ez ilyen elvont lényes hoszadalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!