Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet ettől baja az Xbox360-am...

Márijó666 kérdése:

Lehet ettől baja az Xbox360-am flash-ének?

Figyelt kérdés
Bedugtam az utp kábelt hátul az Xbox-ba hogy tudjam használlni az Xbox Live szolgálltatást, de feldobott egy kérdés hogy akarok e valami frissítést végre hajtani az Xbox-on és nem mertem lefuttatni ezt a bizonyos frissítést mert félek hogy elvész a flash! Lécci segítsetek! A válaszokat előre is köszi! :D
2011. szept. 21. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ja, az törli a flasht.
2011. szept. 22. 03:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Ettől féltem! :/ De nem baj! :D Köszönöm Szépen :)
2011. szept. 22. 08:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha elfogadod akkor aranyosan újra kell majd flasheltetni ami szintén aranyosan 7000-8000 forintba kerül :). Kár hogy velem ez megtörtént 1-szer de mátéka tanult a hibából :).
2011. szept. 22. 18:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor én is tanulok mátéka hibájából!!! :D
2011. szept. 23. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ennyi eszetek van:D Annyi pénzből új játékot is vennétek, de nem, inkább ti választjátok a sarki k*rvák útját:D
2011. szept. 23. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Neked meg annyid eszed van hogy abból egy új játék jön ki ha meg flasheljük akkor meg letöltünk ingyen egy csomót és kész. Eszed legyen. 1 új játék vagy flashelés és sok ingyen játék.
2011. szept. 23. 21:01
 7/7 anonim válasza:

5-ös válaszoló!10 játék már 150 ezer forint, jó sok eszed van,hogy nem használod ki a flash lehetőségeit.

De ilyenekre is szükség van mint te!:D

2013. okt. 1. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!