Mennyit érhet? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Van egy Ps3 Slim 250 Gb-m.(másfél éves)El szeretném adni.Összesen 2 kontroller van hozzá + black ops + gta 4 + mercenaries 2 + fuel + assassin's creed 2 amit hozzá adtak.2011. szept. 21. 19:09
1/4 anonim válasza:
az egész szerintem kb 60-80e között
2/4 anonim válasza:
Egy vadonatúj 320 gigás 58k.
Ez még nem is 320-as, és használt, legyen az alapár 40k.
A +joystick miatt 45.
A játékokat viszont lehet külön érdemesebb lenne eladni, mert oké, hogy azok is érnek valakit, de lehet egyesek nem akarnak hirtelen 5 játékkal kezdeni ami ráadásul vagy +15-20k-ba kerülne nekik.
Meg engem pl. a Mercenaries 2 és Fuel sem érdekelne, akkor ez miatt keressek más eladót? (ja és a többi 3 sem épp a kedvenc játékom, de azokat 1x talán végig tudnám tolni).
Szóval szerintem rakd fel úgy, hogy 45k, és írod, hogy az összes játék egybe +15k-ért vihető, vagy akár külön is vihető.
A játékok külön kb ennyit érnek:
- cod: 6k
- gta iv: 4k
- AC2: 3-4k
A maradék 2 meg együtt 3-4k.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem 70-et biztos megér,ahoz képest,hogy milyen röhejes áron adják sokan.Pl a 60gb-s régit + 1 kontrollerrel játék nélkül képesek 90-100-ért adni.:)
2011. szept. 21. 19:40
4/4 anonim válasza:
Nos, amit a második írt, az teljesen reális. Azonban a kérdező minél több pénzt akar akasztani. Nos én is ezt tettem tavaly a 3 éves szervizelt xbox360 elite-mel, eladtam kőkemény 40ezerért! Kb 25-30e lett volna reális. Ezt meg úgy csináltam, hogy felmentem vaterára, körbenéztem, hogy mennyire pofátlan árakon vannak fent cuccok, és mennyire nem értenek hozzá az emberek. Így én is pofátlan voltam, írtam egy fasza kis leírást, és cső, vitték mintha muszáj lenne. Hozzátenném azért, hogy nem vertem át senkit, mindent leírtam a boxal kapcsolatban, ennek ellenére sok ember szerencsére nem olyan tájékozott, mint a második válaszoló. Szóval én a helyedben feltenném vaterára 50-65 között (meg kell nézni,hogy ugyanezek a gépek mennyiért vannak fent, és egy kicsit alájuk kell lőni az árat), a játékokat meg külön adnám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!