DJ_IGOR92 kérdése:
Mi lehet a videó végén lévő játéknak a neve?
Figyelt kérdés
1:50- től kezdődik az a rész amire én kíváncsi vagyok.
Szerintem ez egy játéknak a bemutatója lehet vagy más??
A válaszokat előre köszönöm!
Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=53MgVofyKTI&feature=related
2011. szept. 21. 17:12
1/7 anonim válasza:
Ez semmilyen játéknak sem a trailere.
Viszonylag realisztikus a grafikája (viszonylag meg nagyon "cartoon-os"), ahhoz képest meg túl gagyi pl. az autólopós rész.
Ilyet egy profi játékfejlesztő stúdió nem csinálna, nem profi meg nem csinál ilyen grafikát.
Meg ha igazi játék lenne azt felismerné mindenki, és tudnák, hogy a videó fake
2/7 anonim válasza:
Öööö, ez most komoly? Oda van írva a címe: Grand Theft Auto V™ 1st Official Trailer... ami nyilván fake, mivel nincs bejelentve a játék. Tehát ez egy kamu video, ilyen játék nincs.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt h a videó fake azt tudtam csak a végén szereplő részre voltam kíváncsi h mi lehet de ha nem létezik ilyen játék azt sajnálom mivel jónak tűnt (azt a részt már régebben is láttam kb 4 éve) na mind1 mégegyszer kösz a válaszokat!
2011. szept. 22. 00:14
4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg tudjátok a videórész címét??
2011. szept. 22. 00:41
5/7 anonim válasza:
Az a gta5 gameplay akar lenni, nincs külön, amit linkeltél, az ugyanaz a játék akar lenni elejétől a végéig.
6/7 anonim válasza:
még csak béna kezdők csinálnak gta 4 módokat de hát a drift meg a subaru zsaru az hát nem lehet gta 5 mert valami komolyabb játékot várunk a gta 5 fejlesztőitől.
7/7 anonim válasza:
Ki az a hülye, aki azt hiszi, és tényleg komolyan elhiszi, hogy az gta 5 gameplay?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!