Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik gamepaddel...

Szerintetek melyik gamepaddel könnyebb FPS-játékokat irányítani? Az Xbox360-éval vagy a PS3-éval?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy SZERINTETEK melyik konzol gamepadjével könnyebb irányítani egy FPS játékot (például Battlefield Bad Company 2)? Az Xbox360 gamepadjével vagy a PlayStation 3 gamepadjével könnyebb irányítani egy FPS-t??? X360 Gamepad vagy PS3 gamepad?

Előre is köszi!!!!!

2011. szept. 20. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
X360
2011. szept. 20. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáltam mind 2-őt viszont csak Xbox 360-am van. Ettől függetlenül Xbox 360 :D.
2011. szept. 20. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az xbox360 sokkal kényelmesebb, nem beszélve arról, hogy a ravasz tényleg ravasz alakú, a ps-nél meg homorú és állandóan lecsúszik róla az ujjam, tök értelmetlen. Szóval az xboxé jobb.
2011. szept. 20. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindket konzol megvan: Az xbox controllerje jobban kezre esik es a ravasz jobb, csereben viszont a ps3 analog karja valamivel pontosabb (bar ez inkabb autos jatekoknal erzodik amikor kb 1/3-ig kell csak tartani enyhe hosszu kanyarokban az autot). Ha valasztanom kene akkor valoszinuleg az xbox kontrollerjet valasztanam FPS-hez.
2011. szept. 20. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem PS3 de bár nincs benne de a legjobban a WiiMote-val lehet.
2011. szept. 21. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!