Milyen RP hack van League of Legends-hez ha van?
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 16:10
11/16 mateusz101 válasza:
Ja és igen nekem működött már 3szor is szóval már 150.000 Rp-t sikerült összeszereznem. Egyébként a hack készítői létrehoztak egy facebook oldalt : [link] Egy úgynevezett nyereményjátékot indítottak a több megtekintésért, és hogy híresebb legyen a csalás. Ha megosztod 5 helyen az oldalt és kiírod a végén kommentbe ( a facebook oldalra amit linkeltem) hogy ,,Minden lépést teljesítettem'' (angol,német,lengyel,török és még néhány nyelven is ki lehet írni mert értik) akkor van egy kis esély hogy te legyél a kisorsolt és megszerezd a főnyereményt. Az oldalon minden infót megtalálsz onnan szedtem énis ezt amit most ide írtam.
12/16 mateusz101 válasza:
Skin hacket tudok adni ami 100% hogy működik, és minen patchnél. Egy 30-as league of legends-es karira cserélem el vagy ajánlatot várok.
13/16 anonim válasza:
Van müködő hack 10esre felhúzod a karid utána kéri a summoner neved és elküldi az 1000 rp t de ha nem adja ki rögtön akkor megcsinálsz még1et és meglesz..
Nekem müködött most van blood lord vladimirem és Foxfire Ahrim!!! Ha érdekel írj egy levelet és elküldöm privátban!
14/16 ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ válasza:
utolsó válasszoló!
Ezt amit válasszoltál már legalább 4 kérdésben láttam válaszként O.o
15/16 anonim válasza:
Ez nekem müködött: https://www.youtube.com/watch?v=toUjO73XHlg
Hozzászólásokban az elsőt töltsd le!
16/16 anonim válasza:
Ez müködik!data.hu/get/8552858/RP_HACK.exe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!