Nálunk miért nem ismerik annyian a The Legend of Zelda-t?
Mert itt gyerekesnek tartják a Nintendót,mindenki psp-zik,Xbox-ozik,meg ps3-on játszik.
Nekem csak a Link's Awakening tetszik,meg a videók alapján a Skyward Sword.A ds-es részek szarok,a Twilight Princess meg nem annyira jó szerintem,a többivel meg nem játszottam.
Olvastam hozzászólásokban is hogy pl a most megjelent Nintendo 3DS-t is piszkálják hogy sz*r, és mennyire felesleges. (nekem csak drága):) Közben szerintem tök szuper lehet mindenhová magaddal vinni a kedvenc nintendo-s játékaid. Az Ocarina of Time is arra jelent meg, szerintem gyönyörű kis grafikával.
Mellesleg fura hogy a Twilight Princess-t nem találod jónak, én ölni tudnék a játékért (csak hát gép is kéne, ami nekem kötelező darab, mivel nagyon Zeldás vagyok, és csak Wii-re jelennek meg)
A Twájlájt Princessz van GameCube-ra és sokkal jobb az irányítás mint Wii-n.Egyébként meg nekem nem a TP-vel van bajom hanem az egész Zelda sorozat nem annyira tetszik...Ugyanez van a StarFox-nál,nekem azok se jönnek be.
A DS-es részeknél meg csak az a rohadt TOUCHSCREEN IRÁNYÍTÁS zavaró,amúgy nem lennének rosszak de nekem az irányítás élvezhetetlenné teszi a játékot.
3DS-re meg MÉG nincs annyi jó játék de jön a Mario Land,Mario Kart,Animál Crossing,meg majd az új Pokémon RPG,meg remélem hogy 2D-s Castlevania részek is lesznek.
A Wii-s irányításért én sem ugrálok...
Köszi a sok infót amúgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!