Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a neve annak a babának,...

Mi a neve annak a babának, ami sír, etetni kell, stb?

Figyelt kérdés

remélem tudjátok h miről beszélek?!

szeretnék egy olyan babát venni, amit etetni, itatni kell, fürdetni, büfiztetni, öltöztetni... mint egy igazi babát.

Ha vki tudja akk segitsen pls!

és azt tudjátok h hol tudok ilyet venni??

1000 köszi!:)))

2011. szept. 19. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
van sokfajta ilyen amúgy de a legelterjedtebb legalábbis mikor én voltam kislány (nekem nem volt ilyenem,de ehez hasolnóak igen)az a babyborn volt, [link]
2011. szept. 19. 19:52
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi szépen!:)

de am 20éves vagyok!:) és csak szeretném kiprobálni magam:):$

2011. szept. 19. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
XD, teszt mielőtt befigyelne egy, amit nem lehet kikapcsolni? :)
2011. szept. 19. 20:00
 4/8 A kérdező kommentje:

jah vhogy úgy!:)

de én ugy vagyok vele, h inkább kiadok érte x összeget, mint aztán megszívassam az életben!:)

és amugy szerintetek megéri az árát?

2011. szept. 19. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem :) Egy igazi baba elég távol áll ezektől a játékoktól, amit nem hiába kislányoknak (3-10 év) szánnak. A játék nem fogja szimulálni neked azt hogy kell igazából etetni egy babát, mire kell figyelni pl. fürdetésnél, milyen betegségek fordulhatnak elő, amire figyelni kell, hogy szívod ki az orrát ha beteg, stb, nagyon sok ilyen van. A játék baba csak sír meg éhes, az igazi azért ennél jóval összetettebb. Meg kikapcsolni sem lehet :)
2011. szept. 19. 21:25
 6/8 A kérdező kommentje:
azt tudom h messze áll tőle:) de legalább megtudom, h mire van türelmem:) és gyereket, am is majd csak 2-3 év mulva szeretnék!:)
2011. szept. 19. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Na jó, de a türelem is relatív. Egy műanyag játéknál hamarabb felmegy a pumpa, mint a saját gyerekednél, összehasonlíthatatlan. De azért ha tudsz olcsón, vegyél egyet (mármint a műanyag fajtából :)) ha más nem poénnak jó lesz.
2011. szept. 19. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:

jah:D

és am mind olyan h csak akk sir ha megnyomom a kezét??

olyan nincs pl mikor "éhes szomjas" v vmi baja van??

mert nagyon érdekelne:) egyre jobban:D

2011. szept. 20. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!