Letöltöttem és kiírtam dvd-re a Just Dance 2-t, de a wii nem tudja beolvasni a lemezt. Miért van ez?
Softmoddold meg és NeoGammával már menni fog.Ha wii-d nem fehér akkor viszont esélyed sincs mert abban más a dvd olvasó és az nem viszi a másoltakat.Viszont ha fehér a wii-d és akkor vetted amikor kijött a Wii Sports Resort vagy mégkésőbb abban is az újfajta olvasó van.
Ha újfajta az olvasód akkor írj ki ide és leírom hogy hogy lehet pendrive-ról vagy usb-s winchesterről megcsinálni hogy menjenek a játékok.
köszi a választ
fehér és újfajta a wii-m, a wii sportot hozzá is kaptam :)
akkor leírnád hogyan tudnám megcsinálni?
1 G-s pendrive-om van, az elég?
Az a lényeg hogy legyen meg iso-ban a játék.Wii Backup Manager-el kitudod szedni a felesleges cuccokat a játékból és van hogy egy 1 dvd-s játék 50 megát foglal.Viszont nekem megvan a Just Dance 2 Summer Party vagy mifene és az 1,5 gigát foglal szóval szerintem a JD2 többet mert abban több szám van.
A softmoddoláshoz is kell segítség?
Ha erre válaszolsz akkor adok minden programhoz linket meg elmagyarázom hogy mit kell csinálni lépésről lépésre.
Hát kéne segítség, nem igazából értek ezekhez a dolgokhoz.. :)
Amugy ugyanígy jártam a Sims 3-al is, azt se vitte a wii.
Na,szóval kell hozzá ez a program,ezzel csinálod a softmoddolást: [link]
Ez meg a Backup manager amiről előbb írtam: [link]
Ha feltetted a ModMii-t,indítsd el,amikor kéri írd be hogy "I agree" és nyomd meg a w-t (ha megnyomtál egy betűt utána nyomj entert,mert lusta vagyok kiírni mindenhova) ha betöltötte a menüt.
Ezután y.
Ezután kéri hogy milyen rendszered van rajta és írd be.(ha nem tudod ez a videó segít: http://www.youtube.com/watch?v=-HxmNHl5cKA&feature=player_em..
Ezután E-t nyomj ha Mo-n vetted a Wii-t.
Ezután írd be hogy "BOMB".
Megnyit egy oldalt,és be kell írni a Mac Adress-edet.(Kapcsold be a wii-d kattints a wii gombra,ott a Wii settings,ott az Internet,és azon belül a console information-be írja).NE legyen kipipálva Bundle the HackMii Installer for me! és írd be amit kér és kattints a két lehetőség közül valamelyikre.
Ezzel letölt egy tömörített fájlt amit másolj egy SD kártyára és tedd be a Wii-dbe.
Ezután menj vissza a ModMii-be nyomj entert,és utána egy betűt és entert.
Írd be a 4.3-at.
Ezután az A betűt.
Ezután Y betűt.
Ezután N betűt.
Ezután Y betűt.
Ezután 1-es számot.
Ezután megint az 1.
Ezután írd be hogy USB.
Ezután Y-t írd be.
Ezután írd be ezt:C:\modmii\sd
Ezután:C:\modmii\usb
Ezután Y és letölti a cuccokat amik kellenek.
Amik az usb mappában vannak másold pendrive-ra,amik az sd-ben azokat meg az sd kártyára.
Ha ezekkel kész vagy akkor megint írj mert még csak most jön a neheze.
köszi
a wii-t Skóciába vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!