Darkorbit botot hol tudom letölteni?
Figyelt kérdés
Uridium gyüjtő kéne.2011. szept. 18. 11:51
1/5 anonim válasza:
Remélem sehonnan. Vagy ha igen remélem tele van vírussal. Akik cheaterek szívjanak.
2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen véletlenül nem kaposváron tanulsz?XDD
2011. szept. 18. 18:55
3/5 A kérdező kommentje:
Természetesen én is ugyanugy osztom a véleményedet Csak kiváncsi vagyok hogy mégis hogy működik amugymeg kissé ideges vagyok mert sinám feltörtek egy olyan jelszót ami 13 betüs volt ... szóval ... és ezek a kedves emberek nem b*sznak segíteni visszaszerezni
2011. szept. 18. 19:03
4/5 anonim válasza:
Bosszú az bosszú. Akkor segítek :D.
Nem kaposvári vagyok hanem miskolci :)
A youtubeon sok ilyen urídium gyűjtő van. Keress párat, töltsd le, csinálj egy "próbakarit" amin kipróbálhatod és ha műlködik akkor mehet a másik karidra is. De ha elkapnak akkor valamilyen captcha-t kell beírni és ha nem tudod 1 hét karieltiltás ha 2.jára elkapnak 1 héten belül nagyobb büntetés ha 1 héten túl ugyanaz a büntetés mint az 1.-nél
5/5 anonim válasza:
Én a boxybotot hallottam. hogy elméletileg ingyenes. de én még nem találtam botot. Felesleges met előbb utóbb biztos elkapnak. úgy hogy ismeek olyanokat akik már hackeltek, botoztak de mindíg lebuktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!