Honnan töltsem le a wow-ot?
Figyelt kérdés
Elég rég játszom már MMORPG-kel és most arra adtam a fejem, hogy kipróbálnám a wow-ot is, elvégre csak az a legnagyobb mind közül(leghíresebb), de egyszerűen nem tudom, honnan töltsek le klienst. Ha valaki linkelne egy értelmest, amivel jobb szerverekre be lehet lépni, azt megköszönném.2011. szept. 16. 17:55
1/7 anonim válasza:
Ezzel annyi a baj hogy szinte az összes vírusos...nemhiszem hogy online úgy letudod tölteni,mert bonyolult is, és ha normálisan töltöd le minimum 10 óra...Szóval keress havert vagy valakit aki biztonságosan tud neked ebben segíteni!
2/7 A kérdező kommentje:
őőő ezzel meg az a baj, hogy nem igazán játszik ezzel egy ismerősöm sem, ezért írtam ki ide a kérdésem :) de azért köszi a választ. ha valaki tud jobb tippet, akkor várom továbbra is szeretettel
2011. szept. 16. 19:52
3/7 anonim válasza:
en torton jatszom 2 eve, [link] , egesz jo,
esetleg meg nezd meg a Guild Wars 2-ot, meg nem adtak ki, de erdemes ra varni
4/7 A kérdező kommentje:
arra még nem válaszoltál, hogy mennyire fizetős :) vagy a tört az ingyenes? minden tekintetben?
2011. szept. 16. 21:07
6/7 A kérdező kommentje:
oké köszi:) a wowos problémámat idő közben sikerült megoldanom. és nem vírusos oldalról :D
2011. szept. 16. 21:11
7/7 anonim válasza:
A battle.net-re regisztrálj és ott ingyen lehet tölteni:-) Vagy tauriwow.com vagy rworld.com de ha már egyszer WoW-ról van szó ne hozzuk fel a nyavajás Aion-t nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!