Stratégiai játékok pc re? (ókor középkor)
Figyelt kérdés
Jó stratégiai játékok kellenének pc re tudnátok párat ajánlani ? Ne ilyen starcraft meg robotos baromságot hanem valami hasonlót mint a stronghold-ok ancient war: sparta, fate of hellas Total warok (ezeket már kipróbáltam)2011. szept. 15. 21:23
1/15 anonim válasza:
settlers4 nagy kedvenc, nem mai darab de szerintem nagyon adja:)
Csak peccselni kell ha azt akarod h kompatibilis legyen xp-vel vagy win7-el.
Knights and Merchants-ot szerettem még nagyon, itt is szépen kell építgetni a városod jól megtervezve hogy minnél hatékonyabban működjön.
De amúgy a Settlersnek vannak újabb részei is ám de a gagyibb grafikás 4 sztem simán odaveri élményben és hangulatban az újakat...
2/15 anonim válasza:
Empire Earth részek. Ugyan vannak benne robotos részek is, de a történelem szinte bármelyik korába játszhatsz, illetve a küldetések egy része az általad említett korokban játszódnak.
4/15 anonim válasza:
Age of Empires, igen ♥. Megunhatatan, kihagyhatatlan
6/15 anonim válasza:
Rome Total War,Medieval játékok,Napoleon Total War,na meg a fentebb említettek:)
7/15 anonim válasza:
a Settlers 4 nekem is örök kedvenc*-*
8/15 A kérdező kommentje:
a Total warokat már próbáltam azok tetszettek is :D a Napoleonosról még nem hallottam utánna nézek :D A settlersbe kell háborúzni is vagy csak építeni ? Jöhetnek még game-k :D
2011. okt. 3. 19:31
9/15 anonim válasza:
kell háborúzni is, tényleg nagyon feelinges, ajánlom nagyon:D
10/15 A kérdező kommentje:
Oké köszi :D A gyors választ is :D
2011. okt. 4. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!