Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A bwin.com 'élő fogadásai'...

A bwin.com 'élő fogadásai' valóban élőek?

Figyelt kérdés
Szoktam néha online tippmixelni és mostanában egyre jobban érdekel ez az "élő fogadás", ugyanis ahol én játszom ott nincs erre lehetőség. Főleg olyanokhoz szólna a kérdésem akik használják is a bwin rendszerét. Igazából értem én, hogy élő, csak nekem kicsit felfoghatatlan, hogy akkor ebben mi a buktató (mert ugye az mindig van). Vegyünk például egy focimeccset, a második félidőben vezet az egyik csapat 3:0-ra, de még így is a fogadószorzó 1,4 körül van (néha még nagyobb is)... pedig ha pl a 75. percben 3:0 az állás akkor szinte biztos, hogy az a csapat nyer aki vezet. Ilyen szorzók mellett viszont "mindenki csak nyerne". Tehát nem tudom "hol a hiba". Esetleg én, mint regisztrálatlan tag nem a valós szorzókat látom (de ezt is kétlem, mert külső oldalon is nézhetem és ott is ugyanazokat mutatja)... Ha tud erről valaki nekem valami okosat írni azt szívesen olvasnám, ugyanis nem nagyon akarom elhinni, hogy hibátlanul működne az a rendszer, hogy megvárom a meccs végét, majd aki fölénnyel vezet arra megteszem a tétem és nyerek; ez túl egyszerűnek és túl veszteségesnek tűnik számukra. Előre is köszi annak aki ír!
2011. szept. 15. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha 3:0 az állás, még véletlenül sem lehet 1,4 a hazai szorzója.

Minden gól után változnak az oddsok.

2011. szept. 16. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is ugyanezt gondolom/gondoltam, de itt van példának a mai Blackburn - Arsenal meccs... élő közvetítésben a 4:2-es eredményre a 81. percben is 4.00 a vezető csapat szorzója... amit én gyakorlatilag lehetetlennek tartok/tartanék, mert ez így szinte már biztos győzelem, mégis mire fel adnának 4xes szorzót?! Pedig az van oda írva... ezt nem értem igazából. Tehát tényleg működne az, hogy én a 81. percben rakok pénzt a vezető csapatra, azok megnyerik és én megkapom a pénzem 4xesét?

Itt a kép: [link]

2011. szept. 17. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Az eredmények oldalon nem változik az odds.

Menj fel a bwin (vagy inkább más fogadóoldalra) oldalára, ott változik a szorzó közben.

2011. szept. 18. 19:05
 4/4 anonim válasza:
Te itt valamit nagyon benéztél... amúgy meg ha nagyritkán hibás oddsot látsz, és megteszed, 99% hogy törölni fogják.
2011. okt. 3. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!