Melyik smackdown vs raw ban nincs megszabályozva hová ess?
Figyelt kérdés
azt szeretném megkérdezni hogy melyik smackdown vs raw ben nincsen megszabályozva hogy hová ess? PL nekem a smackdown vs raw 2011 van meg,meg még a 2010,és azokban ha pl csinálom cenával a bütykös integetést akkor ha a ring szélén vagyok,a ring közepén cvcsinálja,vagy ha félrefele ugrok odairányitja rögtön a karakterhez az ellenséghez,szerintem ÉRTITEK HOGY MIRE GONDOLOK!!!és ha valaki tudja hogy meikben nem csinálja ezt 200?hanyadikban?1,2,3,4,5,6,7,8,9?akkor kérem mondja meg meikben nemcsinálja,vagy ha esetleg valami megoldás van rá hogy ne csinálja akkor segítsen kérem!2011. szept. 15. 15:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!