Mondanátok háborús játékokat erre a gépigényre?
Figyelt kérdés
proci: 1 magos 1800 MHz
ram: 446 Mb
VGA: 64 Mb
ezt tudja a gép..
2011. szept. 14. 22:33
1/6 anonim válasza:
Medal of Honor - Allied Assault.
2/6 anonim válasza:
cod1, ardennen offensive, Battlestrike játékok
3/6 anonim válasza:
medal of honort vinné,szinte mindegyik részét(Vanguard,airborne,pacific assault,stb.)
de azért utánakereshetsz googlen a gépigényüknek.
am tudok egy jójátékot,az a neve,h postal 2,azt simán vinné,nem háborús,de garantáltan szétröhögd magad rajta!
4/6 anonim válasza:
Vanguard tuti nem, mivel az PC-re nincs, Airborne-t az én ennél azért kicsivel jobb gépem se futtatja el.
5/6 anonim válasza:
utolsó-bocs,csak fejből nyomtam a medalofok nevét,ami eszembejutott,nem gondoltam végig,csak annyit akartam vele elmondani,h a medal ofok között keresgélhet nyugodtan.am nemtudtam,hogy nincs pc-re a vanguard...
6/6 anonim válasza:
Nembaj, emberek vagyunk, tévedünk:-) Csak ki akartalak javítani, ha bántásnak vetted bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!