Igaz hogy ha most veszem meg a minecraftot, akkor fizetni kell a további frissítésekért?
Figyelt kérdés
sokan ezt mondták, de notch ezt nem írta sehol, legalábbis én nem láttam
azért kérdezem mert úgy látszik, hogy most már meg tudom venni, csak nem szeretnék folyton fizetni érte, ez egy kicsit rablás lenne, notch már ígyis milliomos
2011. szept. 13. 10:21
1/7 anonim válasza:
Nyugi, nem mondott ilyet, ha már megvetted, minden frissítés ingyér lesz! ;)
2/7 A kérdező kommentje:
hála az égnek :D
2011. szept. 13. 18:20
4/7 A kérdező kommentje:
már várom az adventure updatet, nagyon jó lesz
2011. szept. 13. 19:17
5/7 anonim válasza:
Most jött ki az 1.8, egész jó, de egy picit idegen nekem :S
6/7 A kérdező kommentje:
még csak pre-release jött ki eléggé bugos, amúgy nagyon jó az npc falvakkal, meg az elhagyatott bányákkal, a mocsár is milliószor jobban néz ki az indákkal és a gombákkal, végre hasonlít egy mocsárra, meg a területek is jóval nagyobb kierjedésűek, végre vannak igazi erdők, sivatagok, tengerek
2011. szept. 13. 21:54
7/7 anonim válasza:
Nekem az RPG része egy picit furi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!