Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Runescape membership?

Runescape membership?

Figyelt kérdés
Sziasztok nem rég kezdtem el a runescape nevű játékot, 4es szintű vagyok, és azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek megéri megvenni a membership-et ilyen kis szinten vagy inkább majd később? mert még nem nagyon értek a játékhoz amúgy is meg nem nagyon tudom, hogy milyen előnyökkel jár, de sokan azt mondják, hogy megéri! Segítsetek! köszönöm előre is!
2011. szept. 7. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem minimum Level 10-en érdemes aktiválni a memberséget, mert azon a szinten már azért vannak olyan member cuccok amiket te is tudsz viselni vagy egyebek:D

2011. szept. 7. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem a világ durván 10%a érhető el free-s világban, mivel a terület nagyon kicsi, a skillek felét alapból enm használhatod, és a maradékok felében átlag 40 felett szitne csak memberek tudnak használni dolgokat. azt ajánlom legyen 30as att str és def, mondjuk 20 smith és mining, meg 20 fishing cooking, woodcutting 60 ig is mehet akár brá az sok idő, firemaking is mehet. játsz pár hétig amig eldöntöd akarsz e többet, és nem unnád e meg. én memberes vagyok, 2 hónapja kezdtem, 1 hónapja vagyok member, és 73 combat level, 80 as thieving, 70+ crafting, 70+ woodcutting :D:D de ugy igazán ha harcolni akarsz 60on éri meg a member mert akkor tudsz majd dragon cuccokat használni, 50en kb semit, 40 en meg rune cuccokat freesek is tudnak :D viszont 1200 foinrt havonta, nem túl sok.
2011. szept. 7. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
tévedtem, kb a 25 % a érhető el, de a maradék 75% még mindig rengeteg :D
2011. szept. 7. 18:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 7. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
én 4 évig játszottam ezzel a játékkal 135ös szinten voltam a (138ból), amíg elnem adtam a karimat, és hidd el NAGYON NEM ÉRI MEG! komolyan. elszívja az egész életedet az, hogy megcsinálj 1 nehéz küldit, akkor a sok lagg miatt az össezs addig összegyüjtött pénzedet könnyen elvesztheted.. bár ezekre majd úgyis rájösz ha tovább folytatod. egy biztos nem éri meg. ha mégis akarsz vele játszani, akkor itt kérdezz bármit én szivesen segítek elég tapasztalt vagyok a játékban
2011. szept. 8. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!