Társasjátékok a szürke hétköznapokra?
A hétköznap estéink nagyon egyhangúan és unalmasan telnek, munka után elvégezzük a házimunka ránkeső részét és utána vagy tévé vagy szundi. Mindenesetre nem minőségi időtöltés. Szeretném valami társasjátékkal feldobni ezeket a hétköznapokat, elsősorban olyannal, amit nem kell üzletből megvenni, hanem el tudjuk készíteni itthon (pl activity kártyák) vagy esetleg letölthetjük netről.
Ha vannak ötleteitek írjatok!
Ilyet sajnos nem tudok, csak megvásárolósat.
Nekem a Catan kártyajáték jött be a legjobban, nem tudom megunni. Ezt ketten játszhatják.
Sajnos az igazi Catanhoz 2 fő nem elég, pedig biztosan jó lehet az is.
sem én, sem a párom nem szeretünk társasozni :) így mi sokat olvasunk, persze tudom, hogy nem éppen a legjobb "párterápia" de utána meg sokat beszélünk a könyvekről...
mondjuk mi amúgy is nagy szószátyárok vagyunk :D
Google:
[link] #pq=printable+board+games&hl=hu&sugexp=gsis%2Ci18n%3Dtrue&cp=14&gs_id=17&xhr=t&q=nyomtathat%C3%B3+t%C3%A1rsasj%C3%A1t%C3%A9k&pf=p&sclient=psy&client=firefox-a&hs=LaE&rls=org.mozilla:hu%3Aofficial&channel=s&source=hp&pbx=1&oq=nyomtathat%C3%B3+t%C3%A1&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=c1a7b8bee1e46a18&biw=1366&bih=601
:) Mi is kocogni járunk a férjemmel.. Szerintem az egyik legjobb időtöltés esténként.
23/L
Scrabble a legjobb.
Vagy mi szoktunk játszani Worms World Partyt szamítógépen, egymás kukacait kell kinyírni, de nagyon jópofa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!