Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyi különbség van a PC és...

Mennyi különbség van a PC és az X box 360 grafikája között?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
hát ha pc-n lenyomod lowra, sok, ha felnyomod maxra, akkor is sok, mert lowow krva ronda, maxon krva szép, legalábbis mostanság debütált játékoknál így szokot tez lenni :D
2011. szept. 6. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én úgy vagyok vele, hogy XboXhoz normális TV illik, nem valami kis doboz, vagy egy ezer éves Videoton. :D Vagy egy nagyobb monitorra rákötni. De szerintem egekbe kiáltó különbség nincs, maximum a konzol portokon lehet észrevenni. Pl. GTA IV elég nagy botrányt kavart anno, hogy Boxon szépen megy, de a PC-s verzió meg Pakson is laggolt. Szóval szerintem függ ez valahol a játéktól is, hogy mennyire van normálisan megcsinálva PC-re, Box-ra.
2011. szept. 6. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Brutális különbség csak abban az esetben van, ha brutális a pc. Egyébként egy mai átlagos pc-nél, ami a legtöbb embernek van, még szebb az xbox. És olcsóbb is, bár tény, hogy kell hozzá minimum egy hdready tv is.
2011. szept. 6. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem annyi hogy az xbox-nak adott ugye max grafikája hisz alapból arra készült a játék... a pc-t pedig akármilyen beállításal tudod tolni....
2011. szept. 8. 19:36
 5/5 szakalt ***** válasza:

2005 vs 2011. szerinted?

ha meg mindig nehez eldonteni akkor itt egy kis video(tudni kell azt hogy a PS3 az erosseb az xboxnal):

http://www.youtube.com/watch?v=ElPP5BFi9Wc

2011. szept. 10. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!