Régen volt nektek nintendotok?
Figyelt kérdés
Ha volt akor ajánljatok valamit:)(sárga kazis nintendora gondolok)2011. szept. 5. 16:04
1/7 anonim válasza:
Volt.nem is egy. Super mario, tank,popeye
2/7 anonim válasza:
Nekem Super Nintendo-m van (szürke) és mai napig elő szoktam venni játszani :D
3/7 anonim válasza:
Nekem is volt régen, sőt ma is van egy Nintendo DSi XL, Wii, SNES. Én is azt ajánlom amit az első, plusz a BomberMan-t:D
5/7 A kérdező kommentje:
nekem is volt supernintendom mario és donkykong volt a nagy kedvencem rajta de sajna már nem műkszik a gép am ha valakit érdekel találtam 1 oldalt ahol lehet játszani sárga kazis játékokkal:D [link]
2011. szept. 5. 21:49
6/7 anonim válasza:
Contra
Top Gun
Ninja Fighter
Double Dragon
Street Fighter
Mortal Kombat
Kung-Fu
Mario
Ezek nekem nagy kedvenceim voltak anno,volt még pár például egy kék kocsival kellett különböző területeken ilyen oldal,felül nézetben át jutni,ugratni robbantani meg volt olyan miben egy Duke Nukem szerű figurával kellett akciózni,a pályákat egy légpárnás motoron ülve bejáratok elé hajtva lehetett választani..stb de ezeknek a címe nem ugrik be.
Majd ha lesz időm át nézem a NES játékokokat online hátha rájuk akadok.
7/7 anonim válasza:
Nekem még régen volt egy Nintendo 64-em. Sajnos már elromlott. :( :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!