Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Dino Crisis sorozatban mi...

A Dino Crisis sorozatban mi Regina teljes neve?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Regina Townsend
2009. ápr. 21. 11:31
 2/8 A kérdező kommentje:

Hallottam ezt a variációt,de a Google valahogy immunis erre a névre...

De elhiszem,köszi!;)

2009. ápr. 21. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Pedig én is a Google-ban kerestem rá Neked, mert már ezer éve játszottam ezzel, és csak rémlett, de nem voltam benne biztos. :)
2009. ápr. 21. 20:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm!
2009. ápr. 22. 14:37
 5/8 anonim válasza:

[link]

Ezt érdemes lájkolni ha rajongó vagy!

2012. aug. 6. 22:32
 6/8 delusion ***** válasza:

Utolsó, én is nagyon örülnék neki, ha lenne DC4. Konkrétan új gépet vennék miatta, vagy akár PS3-at, ha épp arra jönne ki.

És nem akarom senki kedvét elvenni, de sajnos egyre inkább úgy érzem, hogy lemondhatunk a folytatásról..nagyon sok online petíciót láttam már, és úgy tudom, hogy alkalmanként előjön a Capcom tárgyalóasztalanál is a Dino Crisis, de legyünk őszinték, 12 éve jelent meg a DC2, a DC3 (aminek nem sok köze van a sorozathoz igazából) pedig 9 éve.

Egyébként van egy Dino Crisis 4 project folyamatban:

[link]

..és kezdőkhöz képest elég jó!

2012. aug. 27. 14:15
 7/8 anonim válasza:
pont ez a baj hogy semmi petíció nem volt volt kettő három ahol max ezer gyűlt össze. és nem 4. rész kell hanem először remake aztán 4. rész. ennek az oldalnak van ám itt ereje és ha egy millió lájkért nem csinálnak semmit akkor ők a leghülyébbek a világon. a petíciók működnek de nem 100 vagy 200. neked is lájkolni kellett volna inkább minthogy negatívnak vedd. főleg hogy nem egy játékkal foglalkozik hanem mindenki gyerekkorával akinek volt playstation-e. ráadásul nagyon jó ötleteket láttam. ez a jean claude van damme,oyama,bruce lee videójáték ötlet nagyon bejön nekem főleg harcművészet csináló lévén. az a project meg semmit nem ér sajnos. nekünk erre az oldalra ven szükségünk.
2012. aug. 29. 14:23
 8/8 anonim válasza:
mellesleg lenyűgözött ez az oldal mert nem egy játékra koncentrál de mindenre. nézd meg ezt a videót és ha egy kicsit is megfogott olvasd el az oldal infóját. ha tudsz angolul http://www.youtube.com/watch?v=BSfvMa943GY&feature=plcp mellesleg rühellem ezeket az embereket akik csak megnézik és kész le se szarják. ezt kapásból illene lájkolni már mielőtt megnéznék. sok ember hülye de kezdem azt hinni az amerikaik a leghülyébbek talán. pedig nagyon tiszteltem őket. ráadásul a crapcom abbahagyhatná a resident evilt. első három részt most is imádom de többi már unalmas.
2012. aug. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!