Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes megvennem a Deus Ex:...

Érdemes megvennem a Deus Ex: Human rexolution-t?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Az első Deus Ex rész nagy hatással volt rám anno, rengeteget játszottam vele. Később kipróbáltam a második részt is, ami viszont igencsak csalódást okozott.

Mi a helyzet ezzel a résszel? Jól sikerült? Hasonlít az első Deus ex-re?

A gépigény nem gond

köszönöm a leendő válaszokat

2011. szept. 3. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
nem játszottam vele de nem lehet rossz,sőt!fórumokon csak jókat írnak róla úgyhogy biztos jó.de amúgy meg úgyis meglehet állapítani hogy jó -e vagy sem hogy megnézel róla egy gameplay videót a youtubeon
2011. szept. 5. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Pont tegnap játszottam ki, és el kell mondanom, hogy majdhogynem tökéletes játék számomra. Az idei év egyértelmű nyertese nálam, pedig csak megjelenés előtt pár nappal döntöttem úgy, hogy megveszem. Nagyon hasonlít az egyre a megoldások szempontjából, és semmi köze a félresikerült második részhez. Jó a sztori, ezerféleképpen megközelíthetsz egy célpontot, a mellékküldetések rettentő tartalmasak, szóval nagyon ajánlani tudom.
2011. szept. 6. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Én jobban csalódtam benne, mint az Invisible War-ban, mert nagyon nem Deus Ex-es. Inkább a Deus Ex modjaival játsz, azok nagyon jók
2013. jún. 12. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!