Melyik a legjobb a legutóbbi pár NFS szériából?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje (3-4 éve kb.) nem igen játszottam velük mert valahogy elment a kedvem az ilyen típusú játékoktól, viszont hallottam néhány baráttól, hogy annyira nem jók a 'mostanában' kijött darabok. Én legutóbb még az NFS carbonnal játszottam de úgy igazán a most wanted számomra a legjobb (ez jött be leginkább). Szóval az újabbak közül melyiket ajánlanátok?2011. szept. 3. 11:13
1/5 anonim válasza:
Akkor nézzük a Carbon után, én hogyan gondolom:
ProStreet: nem játszottam vele, nem érdekelt az már, de nem lett olyan jó a közhang alapján
Undercover: Felejtsd el
Shift: Ez egy új szél a szériában, sokkal inkább szimulátorosabb, mint sem árkád sínautózás ész nélkül. Pálya autózás, nincsenek nyílt városok, mint az előzőekben.
Hot Pursuit: Ezt mindenképpen próbáld ki!!! Nagyon jó lett, visszatér a régi NFS hangulat, kicsit olyan mint a Most Wanted, nekem nagyon tetszett.
Shift 2: Én ezt már nem vittem végig, kb. ugyan arra számíts, mint a Shift esetében. Szimulátorosabb beütés, pálya autózás.
Run: Na ez megint egy érdekes dolog lesz majd ősszel, én biztos kipróbálom, jónak tűnik. :)
De a jelenlegi felhozatalból a Hot Pursuitet mindenképp ajánlom!
2/5 anonim válasza:
Amúgy nálam a Need for Speed az ötödik részig, Porsche Unleashed után volt Need for Speed. A Hot Pursuit 2 már nem lett olyan jó, utána meg nálam elindult a széria lefelé egy lejtőn. Az Undergroundot sokat nyúztam, annak a második része sem lett olyan rossz, a Most Wantedben jó volt hogy visszatértek a rendőrök, Carbon kb. Most Wanted 2, a többit meg leírtam. De mindig hiányoltam valamit, vagy az éjszakát, vagy a nappalt, vagy a rendőrt, valamit mindig kivettek az adott részből. És egy idő után már uncsi volt számomra a szénnétuningolunk mindent dolog. Első kommentelő voltam.
3/5 anonim válasza:
után = ig. Tehát az ötödik részig. Elnézést a sok kommentért.
4/5 anonim válasza:
nfsu1-2 a legjobb, aztán carbon sem volt rossz, msotwanteddla nem nyomtam, shift egy fos, shift2 szintén, hotpursuit is ganyé, prostreet is ugyan úgy. igazából félévente jönnek ki részek és kb hulladék mind
5/5 anonim válasza:
Mi volt a baj a Shift-tel meg a Hot Pursuittal? Nagyon jó, hogy a Shift vitt egy kis újítást ebbe az egészbe, a Hot Pursuit meg végre egy vérbeli NFS. Játszottál az Underground előtti részekkel? Az NFS nem az Undergrounddal kezdődik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!