Miért nem tudom eladni ezt a játékot? Nem népszerű?
Szerintem (meg még sokak szerint) szörnyen szar játék, viszont elég ismert és sokan viszik (minőség ide vagy oda), szóval nem szabadna olyan nehéz elpasszolni.
Lehet csak rossz helyen próbálod, vagy senkit sem érdekel pont ez akinek ráadásul megvan az a versenyzős játéka.
Én azért megpróbálnám pénzért eladni, 5k-t szerintem kaphatsz érte, és abból megvenni azt a másik játékot, hisz pénz az mindenkit érdekel, ha játék nem is.
Amúgy a legajánlottabb oldal erre a célra (venni is meg eladni is) az a jatekaim.hu, de még idesorolnám a hardverapro.hu és a playstationcommunity.hu tradecenter részét is.
Vatera meg ilyesmi helyeken nem vennék játékot, de ha nem viszik akkor oda is felraknám.
Eddig 4-5 PS3 játékot adtam el/cseréltem el, és nem lehetetlen, csak egyes esetekben várni kell.
Nem rossz,csak szerintem akit érdekelt az már megvette,akit meg nem érdekelt annyira hogy mind ezidáig megvegye,azt még most sem érdekli annyira hogy egy másik játékot adjon érte ilyen egyszerű.
Főleg ha új játék érdekel mint mondjuk az NFS:Shift 2 vagy Test Drive:Unlimited 2..De ha régebbi játékra is elcserélnéd mint az NFS:Pro Street,NFS:Carbon,Test Drive Unlimited akkor lehet jobban járnál ha pénzért árulnád mert például ez a 3 játék 3-4000-ért be szerezhető annyiért pedig simán eltudod adni a MW2-t.Igaz sokat buksz rajta,de ha régi játékért is "elcserélnéd" akkor végülis nem számít az érték arány ugyan az.
Ha viszont úgy érted a "cserét" hogy pénzért árulod és a pénzből "cserélnéd" csak nem veszi meg senki,hát lehet sokért árulod.Vaterán 6000-ért dobálják,bontatlanul 10-ért.
De ez szerencse kérdése is.Az ismeretségi körödben nincs senkinek PS3 akivel üzletelhetnél?Vagy ha ott nem kell senkinek,akkor próbáld meg online eladni,fórumokon kínálni..stb
Nehéz dolog a kereskedelem,sok tényező közre játszik.
Jókor,jó helyen,jó áron kell kínálni.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!