GTA San Andreas játék közbeni térképet hogy kapom vissza?
Figyelt kérdés
Sajnálatos módon egy küldetés elvégzése után házban voltam, és oda akartam teleportálni a lakásomhoz, hogy elmentsem. Oda is teleportáltam az ajtó elé, de nem volt semmi kívül, viszont láttam a bejárathoz mutató sárga 3szöget, bementem, kijöttem, volt már terep. Elmentettem a játékot, de csak utána vettem észre, hogyha kimegyek a lakásból, továbbra sincs térképem a bal alsó sarokban, a menüből elérhető térképen pedig nem mutatja, hogy én hol vagyok. Hogy lehet a térképet "visszavarázsolni"?2011. szept. 1. 14:35
1/4 Gubis Kristóf válasza:
Ezek a módok tönkre teszik a játékot vagyis úgy értem, hogy nem az értelmét hanem például eltüntette a térképed. Nekem is volt ehhez hasonló, például betettem egy autót a játékba és mikor az az autó jött volna oda se néztem és már lefagyott és kilépett a játékból. vagy letöltöttem ezt a taxi mód-ot mikor megnyomom a g-t amivel taxizni lehetett lefagy. ÉN SZERINTEM CSAK AKÓK FOG MEGJAVULNI HA ÚJRATELEPÍTED, DE EZ EGYÁLTALÁN NEM BIZTOS. (Mert én csak így tudtam megoldani.) Szerintem kérdezd még meg valami GTA fórumon.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a mentéssel van a baj, mert ha egy másik mentest indítok el, akkor minden működik rendesen.
2011. szept. 2. 11:22
3/4 Gubis Kristóf válasza:
Jah lehet. Akkor meg én beszéltem félre. De az igaz hogy ha nagyon sok módot teszel rá akkor elrontja a játékot.
4/4 A kérdező kommentje:
SIKERÜLT! Megöltem magam, és már van térkép!
2011. szept. 3. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!