Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem megy a WII-m. Nincs...

Nem megy a WII-m. Nincs betelepitve a főtávirányitó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 távirányitóm van, mert vettünk még egyet, és minig be kell telepiteni a másodikat vagy az elsőt ahhoz hogy ketten lehessen játszani (amugy ugy hogy az egyest és a kettest egyszerre nyomod), de meg is lehet cserélni őket hogy a második legyen a fő távirányitó. Egyszer valahogy csak a második volt betelepitve és siettem úgyhogy csak megállitottam és kikapcsoltam. De a második távirányitó melléktávirányitónak volt betéve és azzal pedig nem lehet csinálni semmit ha nincs betéve a főtávirányitó.

Az a baj hogy mindent csak távirányitóóval lehet megoldani és magán, a wiin nincs semmilyen gomb ami ehhez jó lenne.

Serintem szervizbe sem lehetne csinálni vele semmit.

Ha valakinek van ötlete, megköszönném.

2011. szept. 1. 12:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!