Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kedvenc PS3 játékaid?

Kedvenc PS3 játékaid?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
assassins creedek jók aztán gta red dead redemption mafia 2 god of war dantes inferno dirt
2011. aug. 31. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Demon's souls, Valkyria Chronicles, RDR, MGS4, Deus Ex: HR, Uncharted 2, God of war trilogia, Heavy Rain, Ratched and Clank ToD.
2011. szept. 1. 02:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Metal gear solid 4 , Gran turismo 5,heavy rain ,Unchearted 1, unchearted 2,Final fantasy XIII ,Castlevania :lords of shadow,killzon2,killzone3,God of war 3 , God of war collection , dante's inferno , Bayonetta , Resistance 2,GTA4,. Van amég amit szeretek ,de ezek a legjobbak amiket toltam . És amúgy kedveleti sorrendbe írtam .
2011. szept. 1. 06:01
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem a forza 3 jobb lett mint a gt5 merfoldekkel ha helyes ez a kifejezes
2011. szept. 1. 07:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát neked igen me boxra nincs am. A forza is még ótvar gt5 hoz képest
2011. szept. 1. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:

A forza 3 szerintem is egy kicsit jobb mint a gt5 viszont szarazabb es kevesbe valtozatos. Az MI sokkal jobb, viszont pl a fektavon valo viselkedes a gt5-ben sokkal fejlettebb es az igazi palyak jobban ki vannak dolgozva. A forza 3 utkozesi modelje jobb ugyanugy ahogy a gyorsulasi modelje is. Grafikailag a GT5 sokkal szebb mint a forza meg ugy is hogy a GT5-ben a standard autok nem annyira szepek. Az autovalasztek a gt5 ben nagyobb, de a forza3-ban alaposabb (pl van benne Porsche es Koenigsegg, es pl a klasszikus Diablo, F50, stb sem hianyzik; Jo, Suzuki nincs de oszinten nekem egyaltalan nem hianyzott).

Ettol fuggetlenul: Mi a f@sznak irsz ide be te kis xbox fanboy? Nekem mindket konzol megvan (ezert tudom pontosan hogy miben kulombozik a gt5 es forza 3 melyekben darabonkent legalabb 15000km levezettem), es bar a forza jobb mint a gt jelenleg (egy kicsivel mivel a gt5 sokat javult a tobb mint 3Gb patchel mely idegesito ha nincs nagy HDD-d), ettol meg a ps3 a jobb konzol a ketto kozul.

2011. szept. 1. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó a suzuki nagyon , én azt vettem anno csak nem lehetett a kövi versenyekbe vinni , mert nem felelt meg a kritériumnak ,de amogy rohadtul otthagytam az ellenfeleket az első kanyarba . (új swiftről beszélek) . Félre ne érts nem akarok vitázni veled ,de szerintem azzal hogy több kocsi van benne azzal azért alaposabb lett a GT 5 . Én nagyon szívesen használom a hétköznapi kocsiait az meg hogy van egy csomó régi , gokart , nascar kocsi és még sorolhatnám meg igazi inyencség . Persze Forzát is szívesen látnám háznál . Főleg most kipróbáltam a TDU 2 -t és hát ... so mi so elég szar :D
2011. szept. 1. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
En nem azt irtam hogy a GT5-ban rosszabb a valasztek, csak szerintem a Forza jobban valasztotta ki az 500 autot mint a GT5 az 1000t. Pl a Nissan Skylinebol 20 verzio van a GT5 ben mig a Forzaban van 2 es van 8 masik tipusu auto. Nekem pl nem gond hogy az Impreza-bol van mondjuk 5 model mivel eleg hires Rally auto melynek az osszes generacioja sikeres volt, de 20-25 verzio azert szerintem tulzas, foleg ugy hogy alap autokat mint pl Ferrari F50, Maranello, Lamborghini Diablo SV, Koenigsegg, Porschek (tudom, van RUF es valoszinuleg az EA hibaja, de akkor is osszehasonlitasnal meg kell emlitenem), stb. Azt meg hogy a GT5 sokkal valtozatosabb azt en fennt megemlitettem, viszont az idiota MI neha hajmereszto dolgokat muvel (az MI a Forzaban okosabb viszont a nehezseg nincs jol eltalalva, Medium gyerekjatek Hard csak ugyanolyan vagy jobb kocsival verheto foleg rovid versenyeken ha nem vagsz le).
2011. szept. 2. 00:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Little big planet
2012. nov. 15. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!