Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit mond Kyle Katarn a Jedi...

Mit mond Kyle Katarn a Jedi Outcastban?

Figyelt kérdés
Első pályán van a kék, zöld és piros panel, amiken lehet változtatni a jeleket és ha elkezded nyomogatni, mikor még nem lehet(bekell kapcsolni hogy változtathasd a jeleket) akkor valami olyasmit mond, hogy "cáf lájn". Kb két éve játszottam vele utoljára, de előjött ez a kérdés haverokkal :D A "lájn"-t megfejtettük hogy line és azt is megfejtettük, hogy valószínű magyarul rossz vonal, téves vonal, vagy valami hasonló akar lenni, de a "cáf"-t sehogy nem tudjuk kideríteni :D
2011. aug. 29. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, már nagyon régen játszottam vele. De nézz róla videót a youtube-on.
2011. aug. 29. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Craft line?
2011. aug. 29. 13:14
 3/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy craft, nem emlékszem hogy r-t ejtene a szóban és elég érdekes lenne ha a craft-ban nem ejtené az r-t, de legalább végre egy ötlet, mi még eddig se jutottunk el :P :D
2011. aug. 30. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Can't Find? (angolosan) Vagy
2011. szept. 4. 00:31
 5/7 anonim ***** válasza:
-vagy
2011. szept. 4. 00:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Hmm lehet, hogy Liverpool-i, vagy skót hapi lenne Kyle hangja? XD Lehet hogy can't find, felteszem majd egyik nap és megnézem :P Köszi!
2011. szept. 8. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:
JAJJAJAJA BOCSI BOCSI késtem 5-6 évet a válasszal azt mondja: it's offline. Amikor nem tudsz még gombokat használni pl cairn base-n akkor mondja, arra utal, hogy még nem aktív a gomb hiába nyomod mint a frigid nőket :D
2018. jan. 22. 19:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!