Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW-1 hónap 12Euró,3 hónap...

WoW-1 hónap 12Euró,3 hónap 24Euró? Help?

Figyelt kérdés

SZiasztok.Megvettem a WoW-ot,és már le is járt az ajándék 1 hónap. a hátuljára ez volt irva angolul:prepaid cards commits you to a 60 days minimum subscription in order to take advantage of the free month. Ez mit jelent?

Csehül is rá volt irva:Pri kupe miximálne 60 dnovej predplatnej karty ziskate 1 mesiac zadarmo.

Ez azt jelenti,mert csehül jobban értem,hogy ha rendelek 2őt akkor 1 et kapok még ajándékba.

Ilyen kártyaeladó oldalakon is irták: Miért fizetnél 1 vagy 3 hónapot,amikor itt tudsz akár 1 évet is!

Ezek szerint ez igaz hogy 2-t fizetek 3-at kapok??

2011. aug. 29. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
a blizzard ugy nyomja hogy minél több időd veszel egyszerre annál jboban megérje. de iylet hogy 3 hónap kerüljön 2 hónapba?? ekkora akcio tuti nincs.max hónaponta 12 eur, és ha három havonta veszed akkor meg hvonta monjuk 11 eur
2011. aug. 29. 09:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt irja hogy ha minimum kettőt veszek,kapok ingyen 1 hónapot.Lehet úgy érte hogy kettőt veszek a kártyákből? Mármint 60+60 és kapok +30 at?
2011. aug. 29. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:
2011. aug. 29. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
azt nem tudom, de amint látod a képet amit küldtem ott a 3 hónap olcsóbb mint 3x1 hónap.
2011. aug. 29. 09:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Lefényképezem és feltöltöm 1 pill
2011. aug. 29. 09:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Nemtudom,elmosódnak a betűk.

De amúgy ha átfordítom azt irja,és ez csak a kártyákra vonatkozik,nem elektronikus fizetésre.... Nemtudom most ez hogy van :SS ://

2011. aug. 29. 09:20
 7/7 anonim ***** válasza:
íry egy levelet a blizzardnak, supportnak, tuti lesz rá válaszuk :D
2011. aug. 29. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!