Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem jó gépem a sims...

Miért nem jó gépem a sims 3-tól? (lent)

Figyelt kérdés
Júl. végén megvettem a sims 3mat telepítettem. 4 napja lefagyott játék közben és azóta a gépen rohadt lassú lett és 5 percenként lefagy. tegnap apummal letöröltük a sims 3mat és azóta tökéletesen működik. most akkor mivel van a hiba és mit tegyek, mert nem a legjobb h azért dobtam ki 10 ezer ft-ot h elbassza a gépem -.-" :/ ja és a laptopon direkt játékosoknak lett tervezve szal nem hinném h avval lenne a hiba :P
2011. aug. 26. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:

milyen laptopról van szó és milyen op rendszert használtok? (vistával lehet gond például, az nem igazán bírja)

újratelepíteni próbáltátok már az egész windowst?

2011. aug. 27. 00:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Asus K50ie-sx020d, eléggé jó laptop és windows 7-em van. És most nem rég javítottuk ki a cd-jével, de mondom amióta a simset letöröltem azóta gond nélkül megy.
2011. aug. 28. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Mennyi szabad hely van a gépen?

Lehet már közel full-on volt a vinyó és nem volt elég hely a virtuális memória számára.Miután le törölted a Sims-et már lett elég hely..Windows 7-nek kb 4Gb szabad hely kell amit VM-ben tud használni.

Ha nem ez a gond,akkor lehet a Sims-ed egyszerűen vírusos lett és amikor be kapcsoltad a gépet,akkor a vírus is elkezdett dolgozni.Miután törölted a Sims-et,törölted a vírust is.

Vagy esetleg még az is lehet hogy a Sims-nek van valami automatikus frissítője ami időközönként le fut és az zabálta a rendszert..

Vagy amit sok embernél tapasztaltam hogy ha már nem akarnak játszani,akkor nem zárják be a játékot csak le rakják tálcára ALT+TAB-al szóval fut tovább a játék,eszi az erőforrásokat.

Egyik haveromnál egyszer 3 játék volt le rakva tálcára és köpködte a gépet milyen lassú perceket kell várni hogy betőtsön XP LOL

Más ötletem nincs.

Ha most újra felrakod,megint be lassul a gép?

Amikor először (Júliusban) felraktad,be lassult a gép?

2011. aug. 31. 20:45
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi sztm megvan a megoldás, valószínüleg nincs elég hely a C lemezen :/
2011. szept. 2. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!