Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hová lett Sims 2-ben a házam?...

Hová lett Sims 2-ben a házam? Képet mellékelem.

Figyelt kérdés

Tegnap játszottam és megcsináltam a családom és a házat. Ma hozom be a játékot és ugye ott lehet választani, hogy melyik területet akarom behozni, hol szeretnék házat. 3 terület volt eddig, ma már csak 2:( Pont az tűnt el, ahol a házam volt:( Képet mellékelem: "jkj" nevezetű területet én csináltam... Próbálgattam:( Valaki tud segíteni?

[link]

2009. ápr. 17. 16:25
 1/5 anonim válasza:
Ilyennel még nem találkoztam,pedig én is sokat játszom vele. Lépj be újra a játékba,hátha. Bírja a géped a programot? Anno én egy gyenge gépre raktam fel,és akkor csinált olyat,h nem mentette el rendesen,lefagyott mentés közben,meg nekem is eltűnt egyszer a házam,de a terület megvolt.
2009. ápr. 17. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy amikor kiléptél, a mented? kérdésre véletlenül a nemre kattintottál az igen helyett, velem is előfordult már... egy picit félrecsúszik az egér és már nem menti el.
2009. ápr. 17. 17:01
 3/5 A kérdező kommentje:
A gépem bírja:) Ha nem is mentem el a teleknek ott kellene lennie, mert az alapból a játékhoz tartozik:( Próbáltam már újra, de nincs meg a telek. Mit tegyek? Sokat dolgoztam a házon:(
2009. ápr. 17. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Alapból a játékban 3 sazomszédság van.Valamelyik mappába (így nem tudom fejből mert a gépemre most nem telepítettem fel a sims 2-t) szoval valamelyik mappába vagy a játék mappájában vagy a dokumentumokban van hogy elmenti a telkeket.Ha pl. böngészed a gépedet és véletlenül kitörölted csak ugy simán a gépeden azt a fájlt akkor a játékból is törlődik az a szomszédság.Nem töröltél ki mosatanában semmit?Mert ha nem akkor valami a gépeddel lesz.Nekem ilyen még nem volt a játékkal.
2009. ápr. 17. 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem töröltem semmit:( Köszi a válaszokat!
2009. ápr. 17. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!