Az orosházi tescoban van lego?
Figyelt kérdés
És sok? :D
Ne vegyetek pisisnek de 12 éves vagyok remélem megértitek de az a véleményem hogy nemlehet kinőni :D
Jah és ne vegyétek gonoszságnak de Hogy tudom meggyőzni anyámat hogy vegyen? :D egy olyan 2.000reset kb de megpróbálok olcsót :) ötletek? hogyan győzhetném meg?
Tudom hogy önző f*sz vagyok de sorry :( :/
2011. aug. 26. 02:01
1/6 sas15 válasza:
mivan te is meghallgattad fluor számát?
szerintem undorító de te tudod...
2/6 Beliel válasza:
A lego k*rva jó, bár 4-5 éve leszoktam róla :D Most inkább spore-zok XD
Bár még mindig össze van rakva a lengéscsillapítós ifám egy daruval :)
Odamész hozzá, anya tudsz adni egy kis pénzt legora? Ennyi...
3/6 anonim válasza:
ha 12 evesen igy beszelsz hogy;"onzo fasz" meg se erdemled! keress valami munkat amibol penzt csinalsz,mondjuk vagd le valahol a fuvet etc.. es vegyel magadnak!
5/6 A kérdező kommentje:
Jolvan köszi a norm válaszokat főleg a másodikat. jah és azt amit az utcsó mondatomban mondtam azt nem azért mondtam hogy szidj hanem mert így van :(
2011. aug. 26. 13:18
6/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó-n szakadtam XD
2011. aug. 26. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!