Minecraft-os szerver? Létezik ilyen? Méghozzá nem whitelistes meg tört is?
Figyelt kérdés
Igen létezik ilyen:D Kaptam 3 napra tesztelni egy szervert s szeretném kérni hogy gyertek fel csináljatok ott amit akartok:D ip-t majd később írom ki ha meglesz a 4 comment!2011. aug. 25. 17:59
1/8 A kérdező kommentje:
najó:D Itt az ip: bela.szerverek.eu
2011. aug. 25. 18:46
2/8 anonim válasza:
zsir szeró
am kicsidavid vagyok =))
3/8 A kérdező kommentje:
Örülünk neki:D
2011. aug. 25. 19:06
4/8 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a szervered, minden normális ember vagy Plastikon vagy Huncrafton van.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát pedig elég gyorsan tele lett a szerver
2011. aug. 25. 22:07
6/8 anonim válasza:
Ja, mert csak 20 fős, mi? Huncrafton van, hogy 40-nél is többen vagyunk fent egyszerre. Egyébként törtszerverekre csak a nyomorékok járnak fel, ezért whitelistes a legtöbb.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó szerver. És leírnád az oldal címét? pls!
Mert ma felmentettem, és mivel leállt a szeró, nem láttam honlapot...... és nemtom mikor lesz IP változtatás. pls írd le!
8/8 A kérdező kommentje:
Igen igen a szerver leállt ip változás miatt egy kicsit de a
www.swedman.blog.hu -n lesznek infók:)
2011. aug. 30. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!