A Borderlands-t nehéz végigvinni egyedül?
Több ilyen kérdés ne legyen, a mai játékok olyan szintre le vannak butítva, hogy egy papucsállatka is végig tudja tolni.
Van pár kivétel, pl. Demon's Soul ami talán az évtized legnehezebb játéka, de az ilyenek ritkák.
Simán végig lehet, csak elég uncsi...
Mi hárman játsszuk a férjemmel, és egy barátunkkal.
Megy közben a teamspeak, és még sosem vesztünk össze fegyveren. :) Főleg ha különböző karakterekkel vagytok.
Persze random emberekkel én sem tolnám. Nincs egy haverod, aki tud veled rendszeresen játszani?
Viszont PC-n elég szarul van összerakva a játék... sokszor nem hajlandó menteni, csak ha ki-be lépegetünk az elején. Meg előfordul, hogy valakinek azt mondja, hogy nincs meg egy quest, amit együtt csináltunk. Na olyankor szívás van, be kell menni egyedül pótolni a lemaradást.
(Ez voltam: A válasz megírásának időpontja: 08-30 22:10)
Én Lilith-el vagyok, simán világgá szaladok, ha gáz van :P
Nemsokára kivégezzük a játékot (2nd playthrough + DLC-k). Következőnek Sniper leszek. Amúgy is Mordecai a kedvencem. Nehezen tudnám beleélni magam a nagydarab fickók helyébe :P
A PS3-mal nekünk is az a bajunk, h nem nagyon van az ismerősöknek. Viszont ha minden jól megy, karácsonyra lesz kettő a háznál. Resident Evil Operation Raccoon City nem vonz? Ahhoz fog még kelleni emberke nekünk is :)
Nézz utána, és ha gondolod írj privit.
Btw: Nem lehet itt beállítani, hogy kapjak értesítést, ha új válasz jön arra, amit megválaszoltam? Mint látod, nem gyakran böngészem végig a dolgokat :)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!