Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak én csalódtam a The...

Csak én csalódtam a The Witcher 2-ben?

Figyelt kérdés

Szerintem óriási visszafejlődés az első részhez képest.

PC-n gagyi konzolos gombnyomogatós minijátékok, brutális gépigény (megvan az ajánlott gépigény aztán még minimumon is szaggat pedig patcheket felraktam), eltúlzott nehézség a könnyű fokozaton, a borzalmas optimalizációnak és a konzolos alapnak hála szörnyen irányítható az egész.

Egyedül a sztori, a karakterek, helyszínek maradtak ugyanolyan jók és hát a grafika is nagyon jó lenne, ha ez nem menne minden más rovására. Bocsi a dühkitörésért, de az első rész a kedvencem volt, ez meg egy..... És megvettem a megjelenés napján! Csalódás...

A neten meg mindenki dicshimnuszokat zeng róla, hogy ez 2011 szerepjátéka. Még nem próbáltam de talán még a Dragon Age 2 se ilyen idegesítő. Meg még vissza van a Skyrim és a Deus Ex 3. Nektek mi a véleményetek? Egyedül vagyok ezzel az állásponttal?

2011. aug. 24. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
azoknak 2011 rpgje akik nem játszottak mással :) és igen jól mondod egy fos lett az 1 sokkal jobb . Haveromnak 90 fokra felmegy a gépe tőle pedig hússzor jobb gépe van , és csak ebben a gémben ótvarság , mondjuk én inkább már konzolon játszok szóval nekem még van esélyem ,hogy jót játsszak vele :)
2011. aug. 24. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy nem vagyok egyedül. :)

Már az idegösszeomlás határán vagyok ettől a sz*rtól, egyszerűen lehetetlen normálisan irányítani, a bossharcok felérnek egy kínzással. Most vagyok a sárkánynál de erősen fontolgatom, hogy hagyom az egészet a francba. Csak azért játszom még mert egyrészt megvettem, másrészt érdekel a vége.

2011. aug. 30. 11:51
 3/4 anonim válasza:

Hmm érdekes hogy egyes oldalakon más más véleméyneket olvasok.Pl a gyakorikerdeseken csak negativ mig az rpgkről szoló oldalaokon cska pozitiv kommenteket olvastam.Mindenestre nem értek veletek egyáltalán egyet.Az a helyzet hogy nagy witcher rajongó vok és mind2t többször is kijátszottam.Az 1 zseniális a 2 a legjobb single player rpg.Én ezen vagyok.A 2esben nincs hiba csak tulságosan megszoktátok az 1est.Igaz hogy zabálja a gépet és hogy jobban is lehetett volna optimalizálni de hát kérem...ien szintű grafika és cselekménymotornál mégis mit vártok?A harcrendszer pedig sokkal jobb mint az egyes.Ott egy overpowered állat voltál az egér bal nyomogatásával itt meg már egy kicsit realisztikusabb a helyzet.A világ sokkal szebb.Ja és ami mégfontosabb, hogy nem csak lehangoló depressziót okozó tájak vannak hanem vidítók is.És igaz hogy a witcher univerzuma eléggé sötét és káoszteli de azért nem rettegni akarok egy játék végéig hoyg egy striga szedi szét a fejemet.:)

Pontozás (szerintem)

Witcher 1:

Grafika:8.5

Cselekmény:10

Hang:9

Irányíthatóság:9

Witcher 2:

Grafika:10

Cselekmény:10

Hang:10

Irányíthatóság:9.5

2012. jan. 8. 14:08
 4/4 Max0007 válasza:
Lényeg a lényeg kétszer vittem végig az egyet a napokban és annyira beleszerettem hogy már majdnem beszartam a kiváncsiságtól hogy milyen lesz a második rész. Nos majdnem sírtam attól amit láttam meg amit tapasztaltam annyira szét baszták. Konkrétan a térkép a harc-stílus. JA! Harcközben nem ihatsz meg főzetet. MI A FASZ? Miért jó ez?! Az egybe nem volt ezzel semmi gond miért kellett szétbaszni? Nem tetszik hogy néhány karaktert úgy elcsúfítottak hogy egyáltalán nem hasonlít az 1-ben lévőhöz képest. Szóval párnapig fent volt és le is töröltem. Egy totális csalódás volt nekem de nagyon.
2016. nov. 10. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!