Ez hogy lehetséges a call of duty-ban?
A két karakter nem ugyanaz. A COD1&2-es 'Price százados' a sztori szerint meghal 1944-ben. A COD:MW-szériában 'John Price százados' szerepel. Ahogy az előző válaszoló is írta, Price egy visszatérő poén, a fejlesztő Infinity Ward minden játékában felbukkan.
A kérdésedre azt gondoltam poén, de tévedtem.
amúgy az első válaszoló után olvashatnál picit róla :D Bobby Kotick az Activision igazgatója, szóval ezért akarta hogy vedd meg a játékot... -.-
Amúgy honnan veszed hogy a MW 2016 körül játszódik? Szerintem bőven benne van az 2006-7 körül
És a cod1 1943-ban játszódik, századosi rangot kaphatta apucitól is aki esetleg tábornok, bajszot meg a helyi boltban vett, és mindössze 6 éves az 1-ben, csak gólyalábon jár...
Egyszerűbben: Honnan a francból tudjuk hogy miért van ez így? Ja várjál tényleg, én az egyik fejlesztő vagyok, már tudom miért van ez így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!