Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's creed revelations...

Assassin's creed revelations kérdés?

Figyelt kérdés

azt akarom kérdezni hogy a revelationsban mien páncélt tudunk majd megszerezni? mint pl. a 2-ő ben altair ruhája

a brotherhood ban brutus páncélja és szerintetek meg lehet e majd szerezni altai kardját ahogy edigis?

2011. aug. 24. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerinted honnan a vérből tudnánk?
2011. aug. 24. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:
T6 mage szetet kapjuk meg
2011. aug. 24. 11:35
 3/11 anonim ***** válasza:
amúgy a brotherhoodba nem romulus armorját szerezzük meg ? mert brutus más volt mint Romolus és Romolus volt a frakasos történetes
2011. aug. 24. 11:36
 4/11 A kérdező kommentje:
ja tudom bocsi én írtam el
2011. aug. 24. 11:38
 5/11 A kérdező kommentje:
amúgymeg milyen T6 mage ?miről beszélsz?
2011. aug. 24. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Az új Assasin's creed 3 ba nem a régi főhöst írányítjuk hanem sajátot kreálunk és két kaszt lesz a hétköznapi gyilkos meg lesz aki ért a fekete mágiához meg átkokhoz , még nem írták le ezt pontosan hogyan kell értelmezni ,de nagyon jól hangzik . Amúgy kasztól függően kell majd a sírboltokat feltörni szóval más armor is van ,de azt nem jelentették be ,de úgy látszik érdemes külön kasztot kezdeni . de mivel nekem ps3 am van ide hamarabb jön a játék szóval majd elmondom mit látok
2011. aug. 24. 11:45
 7/11 A kérdező kommentje:
bocsi de te most miről beszélsz küldj egy linket ahol ez van le írva figyelem a híreket de ezt még nem olvastam.
2011. aug. 24. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
A T6 mage cucc szerintem a Runes of Magic nevű MMO-ból van :)
2011. aug. 24. 19:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem wowból TBC ig wowoztam csak ,de a kérdező teljesen elámult ,de hát látszik hogy nem egy felnőt gondolkodású kérdező már a kérdésből kiindulva gondoltam lecsapok
2011. aug. 24. 21:11
 10/11 A kérdező kommentje:
hogyha nem tudtok értelmesen válaszolni és csak mindenféle hülyeséget beszéltek akkor ne írjatok.
2011. aug. 25. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!