DreamGirl666 kérdése:
Lehet fizetés nélkül játszani a World Of Warcraft (WOW) nevű jatekot játszani?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy ne kelljen fizetni érte hanem lehet-e úgz játszani mint pl a Gates of Andaront vagy a Máriót :DD2011. aug. 23. 21:58
1/10 anonim válasza:
Yep. Tört szervernek hívják (private server).
2/10 anonim válasza:
20-as szintig ingyen van, korlátok mellett. Vagy ott vannak a jó kis bugos szerók.
3/10 A kérdező kommentje:
Ohh koszii :D am ciki ha egy lany jatszik ilyen jatekokat?? :$
2011. aug. 23. 23:11
5/10 anonim válasza:
ja csomó ingyenes (tört) szerver is van, bár játékélményben elmarad eredetitől, de élvezhető.
barátnőm is wowozik velem együtt már lassan 2 éve
6/10 anonim válasza:
Én csajoktól tanultam vele játszani :D
7/10 anonim válasza:
www.wowstatus.net minden tört szerver
8/10 anonim válasza:
Lelehet tölteni, én pédául mindigis törtel toltam. Ajánlom a torrentet. és Nem az, Rengeteg csaj játszik vele. :D
9/10 A kérdező kommentje:
Jo tudni mert az en tarsasagomban a lanyok olyan plazacicasak :D leginkabb fiukkal tarsalgok :D
2011. aug. 28. 22:45
10/10 anonim válasza:
tudom régi kérdés de akk is muszáj írnom. Te jó ég milyen gáz vagy.. azt hiszed különb vagy? nagyon jó fej vagy hogy az egész "társaságodat" leplázacicázod xD másrészt meg ha tényleg szeretnél játszani, ezeket meg se kérdeznéd, mert nem érdekelnének mások... de nem, mert neked kell a figyelem. attention whore
és a felhasználóneved is sugárzik a khm.. önbizalomhiánytól...
az ilyenek a tipikus "gamer girl"-ök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!